На Луганщині п'яний водій зніс чотирьох підлітків: хлопчик загинув на місці, дівчинка у тяжкому стані (фото)

14-річний хлопець загинув, ще три підлітка були госпіталізовані з переломами через наїзд автомобіля на Луганщині. Про це йдеться в повідомленні поліції Луганської області.

ДТП трапилась 14 травня в с. Містки на вул. Покровській, неподалік будинку 58. Повідомлення до Сватівської поліції надійшло о 22:51.

"У ході виїзду на місце події начальником Слідчого управління ГУНП та співробітниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що 34-річний мешканець с. Кругле, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, на автомобілі Renault Megane здійснив наїзд на чотирьох підлітків мешканців с. Містки, які йшли по проїзджій частині дороги у попутному автомобілю напрямку. Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень 14-річний хлопець загинув на місці. Ще троє підлітків - 14-річний хлопець, 13-річна та 15-річна дівчинки - госпіталізовані до лікарні з чисельними переломами кінцівок. Молодша з них зараз знаходиться в реанімації у тяжкому стані", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286-1 ч. 3 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Водій автомобілю затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Після оголошення водію підозри, слідчі звернуться з клопотанням до суду про обрання йому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення