На Львівщині 19-річний водій на смерть збив пішохода, а потім врізався у вантажівку (фото)

У ДТП на Львівщині одна людина загинула, ще троє травмовані. Дорожньо-транспортна пригода сталась 13 грудня близько другої години ночі на автодорозі «Львів-Шегині» між селами Шегині та Волиця у Мостиському районі, повідомили у поліції області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фіат Дукато», 19-річний житель міста Самбір, здійснив наїзд на пішохода, 37-річного мешканця Волинської області. Після цього автомобіль зіткнувся з припаркованою поруч вантажівкою «Рено». Від отриманих травм пішохід помер на місці події, водій та двоє пасажирів «Фіата» віком 32 та 33 роки отримали тілесні ушкодження.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, за процесуального керівництва Горооцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення