На Львівщині 3-річний хлопчик втік за кілька кілометрів від дому, поки дідусь і бабуся садили картоплю (фото)

Патрульні знайшли рідних хлопчика, який відійшов від дому на 3 кілометри. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

"7 травня близько 14-ї години на автодорозі Львів — Радехів — Луцьк небайдужі громадяни помітили хлопчика на узбіччі. Вони зупинилися розпитати його що до чого, однак малюк нічого не відповів. Громадяни одразу зателефонували до поліції. Приїхавши на місце події патрульні побачили хлопчика віком приблизно 3 роки. Він не міг сказати ні свого імені, ні звідки він, лише те, що "орав поле", - йдеться у повідомленні.

Навкруги нікого не було, тому поліцейські посадили малюка в автомобіль і поїхали в найближчі села шукати його рідних. Місцева поштарка сказала, що дитина точно не з їхнього і не сусіднього села.

Патрульні повернулися з дитиною у поле шукати батьків там. Вони побачили автомобіль на узбіччі. Звідти до патрульних вибігли люди і почали розпитувати про хлопчика. Виявилося, що це його сусіди. І хлопця шукає вже пів села Стронятин понад годину.

3-річний онук приїхав до дідуся і бабусі в гості. Поки ті поралися по господарству, дитина пішла геть і відійшла за 3 кілометри від села.

"Як встановили поліцейські, 3-річний хлопчик разом з дідусем та бабусею садили картоплю, проте малюк без дозволу пішов гуляти в невідомому напрямку. Родичі, помітивши його відсутність, намагалися знайти дитину власними силами, проте безуспішно", - розповіли у поліції Львівської області.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення