На Львівщині арматура з вантажівки відірвалась і влучила в голову жінці з іншого авто (фото)

У селі Сокільники Львівського району під час руху з автопоїзда "МАЗ" поривом вітру зірвало тент, який впав на інший автомобіль, що рухався зустрічною смугою. Внаслідок ДТП постраждала жінка.

Про це йдеться у повідомленні Поліції Львівської області у соцмережі. Там уточнили, що конструкція впала на автомобіль "Рено Кенґо", який рухався назустріч, розбила вітрове скло та травмувала пасажирку легковика.

"Автопоїздом керував 22-річний мешканець Яворівського району, за кермом легковика перебував 56-річний житель міста Городок Львівського району, травмована – жителька Городка віком 53 роки. Її з тілесними ушкодженнями госпіталізували", - зазначається в повідомленні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу ("порушення правил безпеки дорожнього руху"). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення