На Львівщині фура протаранила три авто: 11-річна дівчинка померла, троє дорослих - у лікарні (фото)

У селі Підберізці Львівського району сталася масштабна аварія за участі фури, у результаті якої загинула дитина і травмовані троє дорослих. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Водій вантажного автомобіля DAF з напівпричепом, 64-річний мешканець Стрийського району, здійснив зіткнення з легковиком Honda, яким керував житель Тернополя віком 48 років. Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з автомобілями Mitsubishi під керуванням 48-річного жителя міста Дубляни та Mercedes Sprinter, який перевозив причіп з автомобілями, за кермом якого перебував житель міста Бурштин Івано-Франківської області. Аварія сталась 28 серпня близько 11.30.

"Внаслідок зіткнення у лікарню з тілесними ушкодженнями були доставлені водій та пасажирка Honda, а також водій Mitsubishi та його 11-річна пасажирка, також жителька міста Дубляни. Незважаючи на зусилля медиків, дівчинка померла від отриманих травм", - повідомили у поліції.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення