На Львівщині п’яний мотоцикліст влетів на подвір’я і переїхав 4-річного хлопчика (фото)

На Львівщині внаслідок наїзду мотоцикла травмований чотирирічний хлопчик. Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 квітня близько 19.00 у селі Яблунів Самбірського району, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"Водій мотоцикла "Форте 250", 34-річний місцевий мешканець, здійснив наїзд на чотирирічного хлопчика, жителя того ж села. Унаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. Встановлено, що водій мотоцикла перебував у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення