На Львівщині водій збив вагітну жінку з 4-річним сином: обидвоє дітей мертві (фото)

 Zaxid.net

Жінка, яка разом з чотирирічним сином потрапила під колеса автомобіля на трасі Львів-Шегині, перебуває у важкому стані в львівській Лікарні святого Пантелеймона. Вона була вагітна і, на жаль, втратила дитину. Її чотирирічний син помер одразу після ДТП.

23-річну вагітну жінку та її сина після ДТП доправили в реанімаційні відділення львівських лікарень. Хлопчик помер того ж дня в реанімації Лікарні святого Миколая (колишня міська дитяча лікарня).

Як розповіли у пресслужбі Першого медоб'єднання Львова, жінка перебуває у відділенні інтенсивної терапії та анестезіології Лікарні святого Пантелеймона (колишня лікарня швидкої допомоги) у важкому стані. Вона була вагітна у терміні 30 тижнів.

"Жінка поступила в лікарню у стані тяжкого травматичного геморагічного шоку. Було діагностовано загибель плода та проведено операцію кесаревого розтину. Жінка у важкому стані з травматичною хворобою, переломом кісток тазу перебуває на лікуванні в реанімації", – розповіли медики.

Нагадаємо, аварія сталася 6 квітня близько 13:50 на трасі Львів-Шегині у селі Твіржа, що за 8 км від Мостиськ. 36-річний водій автомобіля Mercedes-Benz, мешканець одного з сіл Львівського району, здійснив наїзд на двох жителів Судової Вишні – 23-річну жінку та її чотирирічного сина. Попередньо відомо, що вагітна жінка з дитиною перебігали дорогу в невстановленому місці, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Поліція розслідує кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення