На межі життя і смерті: під Одесою напали на депутата і його дружину, у чоловіка роздроблені колінні суглоби (фото)

У передмісті Одеси скоєно напад на депутата однієї з ОТГ Херсонщини. Чоловік у важкому стані в медичному закладі, за його життя борються лікарі. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Одеської області.

"Невідомі зупинили автомобіль подружжя, напали на нього і спричинили тілесні ушкодження водію і пасажирці", - повідомили у поліції.

За даними одеського видання "Думская", постраждав депутат Мирненської ОТГ, аграрій. Напад стався учора ввечері в районі заводу "Центроліт" на Новомиколаївській дорозі. Як повідомили журналістам джерела у правоохоронних органах, невідомі зупинили депутатський Toyota Land Cruiser Prado. За кермом була дружина депутата. Чоловікові роздробили колінні суглоби. У якому стані перебуває жінка - не повідомляється.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Встановлюються особи, причетні до злочину. Зловмисникам загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення