На Миколаївщині чоловік задушив дружину подушкою, а потім закопав у лісі біля кладовища (фото, відео)

Житель Миколаївської області задушив співмешканку, а потім закопав тіло у лісосмузі. Спочатку до поліції надійшло повідомлення про зникнення потерпілої, потім зловмисник запевняв, що жінка померла сама і він просто її поховав, а далі розповів як усе було. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Повідомлення про зникнення 52-річної жінки надійшло до поліції від місцевої мешканки, її племінниці. Правоохоронці з’ясували, що жінку ніхто не бачив вже близько двох тижнів.

"Правоохоронці встановили, що зникла вже мертва, а її тіло закопав співмешканець у лісосмузі біля місцевого кладовища. Спочатку 62-річний чоловік розповідав, що цивільна дружина нібито померла сама, тому він так і вчинив. Поліцейським громадянин показав місце поховання. Тіло жінки правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи, за висновком якої смерть потерпілої настала внаслідок механічної асфіксії", - йдеться у повідомленні поліції.

Вже після того, як поліцейські надали зловмиснику беззаперечні докази його причетності до вбивства, він зізнався, що в ході побутового конфлікту задушив дружину подушкою, а наступного дня позбувся тіла.

Наразі за підтримки Вознесенської окружної прокуратури слідчі вручили чоловіку повідомлення про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України), слідчі дії тривають. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення