На очах у старшої дитини: чоловіка, який задушив 11-місячного сина, засудили до довічного на Чернігівщині

Чернігівський апеляційний суд засудив до довічного позбавлення волі 36-річного мешканця Чернігова за вбивство з особливою жорстокістю свого 11-місячного сина та зберігання наркотиків (п.п. 2, 4 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 309 КК України). Про це повідомляє місцева прокуратура.

Установлено, що 22 червня 2019 року обвинувачений, усвоїй квартирі в Чернігові, у стані алкогольного сп'яніння, на очах у 2-річного сина з особливою жорстокістю завдав іншому своєму 11-місячному малюку декілька десятків ударів по голові, в груди та в живіт. Потім він закрив дитині невстановленим у ході слідства предметом рот та ніс, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді механічної асфіксії, внаслідок чого хлопчик помер на місці події.

Суд першої інстанції визнав чернігівця винним у інкримінованих йому злочинах та призначив покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Не погодившись з таким покаранням через його м’якість, ювенальним прокурором подано апеляційну скаргу про призначення найбільш суворого покарання у виді довічного позбавлення волі, яку Чернігівським апеляційним судом визнано обґрунтованою та задоволено.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення