На очах в інших дітей: двоє підлітків у "Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей" на Полтавщині душили 7-річного хлопчика полицею з тумби, щоб підтримати авторитет

На Полтавщині 14-річний підліток отримав 10 років за замах на вбивство 7-річного хлопчика. Його 17-річний товариш отримав 7 років, також йому будуть надавати психіатричну допомогу.

Все сталося у "Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей".

Там наприкінці березня 2020 року у присутності інших дітей з метою помсти та підтримання авторитету серед неповнолітніх двоє вихованців закладу 14-ти та 17-ти років побили і намагалися задушити 7-річного хлопчика. Дерев’яною полицею з тумби вони тиснули на шию малюка, допоки у нього не почалася кровотеча і малюк не втратив свідомість. Нелюди, переконавшись у тому, що хлопчик не дихає, дозволили свідку повідомити про скоєне персонал закладу - це і врятувало дитині життя.

Обох фігурантів засуджено за закінчений замах на умисне вбивство малолітньої дитини, вчинений за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 15, п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

У коментарях користувачі задають питання, "що коїться у цих "Центрах". Чому діти звідти регулярно тікають і що це тюремні звичаї - підтримувати авторитет, принижуючи слабших?".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення