На Одещині через негоду багато фур потрапили у ДТП, інші зупинились за узбіччі (фото)

В Одеській області через негоду з самого ранку спостерігається справжній транспортний колапс. Як повідомляє "Київ Оперативний", ввечері на трасі Е95 майже всі вантажівки зупинились, бо попереду аварія із трьох вантажівок та нерозчищена дорога. У Telegram-каналі опублікували відповідне відео.

Вдень, коли аварії через заноси на дорогах були ще тільки у розпалі, директор департаменту Одеської міськради Наталія Мостовських повідомила, що в місті випало 42 мм снігу, що становить середньомісячну норму опадів. Крім того, через сильні пориві вітру у Одесі попадало дуже багато дерев.

Станом на 13:30 у мерії піста повідомили, що повалено 59 дерев. А під вечір взагалі усе підмерзло, і дорога перетворилась на суцільний каток.

У мерії Одеси також зазначили, що до поліпшення погодних умов заборонений в’їзд до міста вантажного, великовагового та великогабаритного транспорту.

Сьогодні по обіді у обласному управлінні ДСНС повідомили, що надали допомогу водіям двох вантажівок: одна забуксувала, а друга не змогла піднятись дорогою вгору.

"27 січня о 10:26 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у м. Одеса по вулиці Самарська, 33 під час повороту забуксував вантажний автомобіль "Volvo". По прибуттю на місце виклику співробітники Служби порятунку за допомогою буксирувального тросу витягли вантажівку на проїжджу частину дороги. Цього ж дня о 13:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у Любашівському районі, траса Київ-Одеса 197 км, перехрестя трас Одеса-Київ та Кіровоград – Платонове, вантажний автомобіль "DAF", не може самостійно піднятись на підйом. Рятувальники за допомогою буксирувального тросу допомогли водію продовжити рух", - повідомили у пресслужбі ДСНС.

Через негоду дісталось і маршруткам. Деякі потрапляли у аварії, а деякі застрягали на дорозі і пасажирам доводилось самим штовхати транспорт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення