На Одещині небезпечний злочинець, який лише в квітні вийшов з тюрми, вбив двох чоловіків (відео)

На Одещині заарештували жителя Кіровоградської області за підозрою у вбивстві пенсіонера та підприємця. Про це повідомили у пресслужбі МВС України.

"Неодноразово судимий чоловік, який наприкінці квітня звільнився з місць позбавлення волі, розбив голову 55-річному вінничанину, коли супроводжував його у поїздці по товар", - розповіли у пресслужбі.

Зловмисник зізнався, що вони з підприємцем посварилися, випивши зайвого під час відпочинку біля річки, але з якої причини – не згадав. Покинувши вбитого прямо у воді, де все сталося, він втік з місця злочину на його мікроавтобусі, наповненому майном.

Тіло чоловіка, якого розшукували правоохоронці Вінницької області як безвісти зниклого, було виявлено наприкінці липня на березі річки Південний Буг в Подільському районі Одещини, а його Mercedes-Benz - в полі на території Кіровоградської області.

Після цього душогуб почав переховуватись, але натомість скоїв ще одне вбивство. Як вдалося встановити, до будинку 83-річного пенсіонера з Любашівської об’єднаної територіальної громади зловмисник пришов, аби викрасти гроші. Після того, як був помічений господарем, задушив його та вдарив сокирою, забрав з домоволодіння 11 тисяч гривень й утік.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення