На Одещині у автотрощі розбилися на смерть троє оперативників карного розшуку: момент потрапив на відео

На Одещині у ДТП загинули троє співробітників Управління карного розшуку поліції. Поліцейський "ВАЗ" раптово звернув з траси і "пірнув" у забетоновану канаву. Аварія сталася у п'ятницю ввечері. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Одеської області.

"По дорозі з Татарбунар у Сарату в селі Зоря співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області з’їхали на службовому автомобілі в кювет. У результаті троє працівників поліції загинули, ще один травмований", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що оперативники поверталися з відрядження. У пресслужбі назвали імена загиблих правоохоронців: 38-річний майор поліції Ігор Ольховський, 45-річний підполковник поліції Сергій Маковецький та 26-річний капітан поліції Олександр Братінов.

Як повідомляє Telegram-канал "Х**вая Одесса", водій автомобіля заснув за кермом. Момент моторошної автотрощі зафіксувала вулична камера відеоспостереження.

Також Telegram-канал опублікував фото з місця аварії.

УВАГА! Фото містять криваві кадри та не рекомендуються до перегляду вагітним і людям зі слабкою психікою!

За повідомленням Служби автодоріг Одеської області, у зв'язку з ДТП рух по трасі Одеса-Рені на 119-му кілометрі було перекрито. Машини направляли в об'їзд по прилеглих вулицях села Зоря.

Редакція висловлює співчуття родинам загиблих.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення