На Прикарпатті в смертельній ДТП розірвало 4 машини, у лікарні - поліцейський із жінкою (фото, відео)

На автодорозі Н-09 Мукачево-Львів зіткнулися 4 авто. У масштабній автотрощі один водій загинув, а інший з пасажиркою постраждали. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

ДТП сталася між селами Угринів та Ямниця Івано-Франківського району 29 серпня о 18:45. Попередньо слідством встановлено, що водій Daewoo Lanos, рухаючись у напрямку Галича, виїхав на смугу зустрічного руху, де в лівій смузі зіткнувся із автомобілем Volkswagen Passat В5. У подальшому автомобіль Volkswagen Passat, розвертаючись проти годинникової стрілки, зачепив автобус без пасажирів Bova, який рухався в правій смузі і в попутному із автомобілем Volkswagen Passat напрямку. У цей час автомобіль Daewoo Lanos відкинуло на праву смугу напрямку руху, де він врізався в автомобіль Volkswagen Passat B6.

"Внаслідок аварії 36-річний водій Daewoo Lanos, мешканець Угринева, помер від отриманих травм у медзакладі, а 31-річний водій Volkswagen Passat В5, мешканець Коломийщини, доставлений до лікарні з численними травмами. Йдеться про працівника поліції одного із підрозділів ГУНП в Івано-Франківській області, який перебував поза службою і був тверезий. Також незначні тілесні ушкодження отримала 24-річна пасажирка Volkswagen Passat В5. Поліцейські перевірили на стан сп’яніння й 24-річниого водія Volkswagen Passat B6 і 51-річного водія автобуса – тверезі", - повідомили у поліції.

Усі транспортні засоби правоохоронці вилучили, призначено ряд експертиз для встановлення усіх обставин події. Чи був водій Daewoo Lanos тверезий – буде з’ясовано після судово-медичної експертизи.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення