На Рівненщині експрокурор вбив жінку і кинув помирати: суд відпустив його під домашній арешт (фото)

На Рівненщині біля міста Сарни експрокурор збив на смерть мати трьох дітей.

Про це повідомляє Прозоро Рівне.

Аварія сталася ще 8 вересня на 70 кілометрі автодороги Городище-Рівне-Старокостянтинів.

35-річна Олеся Генько поверталася на скутері Honda після роботи в ресторані чотиризіркового готелю "Варшавський". Жінка не доїхала кілька кілометрів до будинку в селі Немовичі, як її зніс автомобіль Nissan Rogue. При цьому водій не зупинився і протягнув скутер з жінкою ще приблизно 30 метрів. Свідками смертельної аварії стали поліцейські, які оформляли іншу аварію, вони й не дали втекти винуватцю.

Без мами залишилися троє дітей - 7-річний Ігор, 16-річна Настя та 17-річний Назар.

Зазначається, що водій Nissan Rouge намагався втекти з місця аварії, але він не впорався з керуванням і злетів з траси. При цьому за зовнішніми ознаками був у стані алкогольного сп'яніння.

Винуватцем виявився 38-річний експрокурор Іван Скобух. Адвокат потерпілих Вадим Топольський розповів з посиланням на свідків про те, що в момент аварії від колишнього прокурора чутно було запах алкоголю, але експертиза показала, що "кров чиста". Зразок для аналізу у нього взяли через 12 годин після аварії, тому що він проходити алкотест на місці він відмовився, а результат чекали аж два місяці.

В результаті підозрюваного у смерті жінки відпустили під домашній арешт.

Також відомо, що ескпрокурор є небідною людиною.

Іван Скобух одружений, має двох дітей. Сім'я володіє кількома земельними ділянками, квартирою в обласному центрі, великим будинком в Обарові та приміщеннями двох магазинів у Сарнах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення