На спортмайданчику в Запоріжжі хлопець з інвалідністю поліз у зашморг: коли його рятували - кусався і відбивався

У Запоріжжі поліцейські охорони врятували юного самогубцю. 22-річний хлопець намагався повіситись. На щастя, правоохоронці вчасно встигли приїхати на виклик і дістали його з зашморгу. Про це повідомили в Управлінні поліції охорони в Запорізькій області.

Повідомлення про спробу самогубства на спортивному майданчику копи отримали 5 січня близько 16:00. Зателефонував небайдужий місцевий мешканець. Правоохоронці дуже швидко прибули на місце.

"Невідомий стояв на столі без теплого одягу, на шиї був зашморг. Не гаючи часу, правоохоронці кинулися до громадянина. Поліцейські охорони підняли самогубцю та стали витягувати його із зашморгу. Але чоловік чинив опір: почав битися та кусатися. Він перебував у неадекватному стані, проте правоохоронці не дали можливості чоловіку вкоротити собі віку", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили особу самогубці. Ним виявився місцевий житель, 1999 року народження, який має вади слуху та мови.

Група реагування поліції охорони доставила хлопця до відділу поліції, куди була запрошена його мати та медичні працівники.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення