На Волині бізнесмену, який п'яним збив дитину на пішохідному переході, дали 4 роки умовно (відео)

Апеляційний суд Волинської області змінив вирок луцькому бізнесмену Володимиру Мігасу, який п’яним збив ліцеїста Владислава Андрушківа.

Рішення про те, що Мігас буде відбувати покарання умовно, суд виніс 29 березня 2018 року. Про це повідомляють Волинські Новини.

Нагадаємо, у грудні 2016 року п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака.

Навіть через дві години після аварії в його крові виявили більше трьох проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Після того, як сталась аварія, Мігас робив спроби втекти з місця події.

Владислав Андрушків отримав важкі травми, після тривалого лікування в Луцькій дитячій клінічній лікарні його перевели у Львівській військовий госпіталь, де хлопець продовжував боротися за життя. Згодом повідомлялося, що Влад Андрушків перебуває вдома і потребує реабілітації

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок винуватцю ДТП – чотири з половиною роки позбавлення волі

Волинська прокуратура оскаржила в апеляційному порядку вироку Луцького міськрайонного суду, вимагаючи суворішого покарання.

Тим часом, Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення: звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

При цьому суд виключив обтяжуючу обставину, що Мігас вчинив злочин у стані алкогольного сп’яніння.

Судді, які прийняли таке рішення – Віктор Гапончук, Тетяна Лівандовська-Кочура, Петро Борсук

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення