На Закарпатті авто влетіло у евакуатор і загорілось: загинули патрульний, прикордонник і дві юні дівчини (фото)

У результаті аварії поблизу села Великі Лучки у Мукачівському районі Закарпатської області загинули четверо осіб, серед них патрульний поліцейський та прикордонник, а також двоє дівчат віком 17 та 18 років.

"Водій автомобіля Renault Logan зіткнувся з евакуатором "ГАЗель", який в той момент саме чіпляв автівку, яка кількома годинами раніше на цьому ж місці потрапила в ДТП — в’їхала на узбіччі в електроопору. На місці події в той час перебувала слідчо-оперативна група поліції та наряд групи швидкого реагування, які забезпечували безпеку руху під час оформлення ДТП та роботи евакуатора", - повідомили у поліції Закарпатської області.

Одразу після зіткнення автомобіль Renault загорівся, пожежу локалізували співробітники ДСНС.

"На місці події загинули всі четверо осіб, які перебували в палаючому легковику. Зараз вже відомо, що керував автомобілем співробітник Управління патрульної поліції в Закарпатській області, його пасажирами були військовослужбовець Чопського прикордонного загону та двоє дівчат віком 17 та 18 років. Усі загиблі мешканці міста Чоп. Численні травми отримав і 44-річний водій евакуатора. Попередньо медики діагностували у нього внутрішньо-черепну травму та перелом черепа", — повідомила поліція.

За даними ГУ ДСНС України у Закарпатській області, водія евакуатора госпіталізовано до районної лікарні в стані середнього ступеня тяжкості.

Як повідомила Патрульна поліція, у дорожньо-транспортній пригоді загинув патрульний управління патрульної поліції в Закарпатській області лейтенант поліції Ігор Марчишак. До лав поліції він приєднався у 2017 році, Ігорю був лише 21 рік.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби повідомили, що у цій ДТП загинув прикордонник Чопського прикордонного загону Юрій Балюк. Інспектору-кулеметнику комендантського відділення було лише 25 років. Він служив у Державній прикордонній службі України з 2020 року. У аварію старший сержант Балюк потрапив у позаслужбовий час.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення