На Закарпатті в ДТП загинув 18-річний мотоцикліст, його пасажир у дуже тяжкому стані (фото)

У Закарпатській області в результаті наїзду на бетонний місток загинув 18-річний мотоцикліст. Його пасажира з тяжкими травмами було госпіталізовано. Про це повідомили у пресслужбі поліції Закарпатської області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Куштановиця на Мукачівщині надійшл до поліції 7 березня, близько 17.30.

"На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи районного відділу поліції встановили попередні обставини пригоди. Керуючи мотоциклом марки "Kovi", 18-річний водій не впорався з кермуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та врізався у бетонний місток. Внаслідок зіткнення водій, мешканець села Кендерешів, отримав травми, несумісні із життям. Його пасажир, 19-річний житель села Куштановиця, з тяжкими травмами госпіталізований до місцевої лікарні", - йдеться у повідомленні.

Зараз триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик відділу поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення