На Запоріжжі чоловік вбив молотком товариша, загорнув труп у покривало і на велосипеді вивіз на ферму

У Приморську Запорізької області поліцейські розкрили умисне вбивство 36-річного чоловіка. Про це повідомили у обласному управлінні поліції.

У селі Єлизаветівка зниклого ще 6 жовтня чоловіка знайшли мертвим лише на п’ятий день на території колишньої ферми. На тілі загиблого виявили сліди насильницької смерті.

"У ході проведення слідчих дій слідчо-оперативною групою встановлено, що 6 жовтня близько першої години, знаходячись за місцем мешкання в селі Єлизаветівка, чоловік 1986 року народження після вживання спиртних напоїв в ході раптово виниклої сварки молотком наніс численні удари по голові та тулубу потерпілому, від чого останній помер на місці. Для того, щоб приховати сліди злочину, зловмисник загорнув труп чоловіка у покривало і на велосипеді вивіз на територію непрацюючої ферми, де сховав тіло", - розповіли у поліції.

Фігуранту особливо тяжкого злочину повідомлено про підозру у кримінальному правопорушенні за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Рішенням суду обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Санкція інкримінованої статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Тривають досудові розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення