На Запоріжжі п'янючий як чіп депутат на BMW зніс пішохода і протаранив стовп: відео моменту

У Бердянську Запорізької області на Мелітопольському шосе п'яний чоловік на BMW Х5 зніс ліхтарний стовп і збив пішохода. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

Повідомлення про ДТП з потерпілими надійшло до відділу поліції 11 вересня приблизно о 18:17. За кермом авто перебував депутат міськради Микола Рудницький від партії "Наш край".

"Водій автомобіля "BMW Х5", 1977 року народження, в стані алкогольного сп’яніння рухався проїзною частиною Мелітопольського шосе та в районі АЗС "ОККО" не впоравшись з керуванням здійснив виїзд на розділову смугу, де скоїв наїзд на опору зовнішнього електроосвітлення. Після цього водій продовжив рух та скоїв наїзд на чоловіка, віком приблизно 50 років, який знаходився на розділовій смузі", - йдеться у повідомленні.

Очевидці ДТП виклали численні фото та відео з місця події. Винуватець ДТП, у якого виявили аж 2,2 проміле алкоголю, навіть намагався піти з місця аварії.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика

Потерпілого з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Наразі водія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В його крові виявлено 2,2 проміле алкоголю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Пішохода у важкому стані оперативно госпіталізували до лікарні. Чоловіка прооперували і він прийшов до тями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення