На Житомирщині "Анна Кареніна" ледь не вбила себе і свою 5-річну доньку: подробиці

За фактом замаху на вбивство малолітньої дитини у Житомирській області розпочато кримінальне провадження. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури області.

"За попередніми відомостями, 44-річна жителька Романівського району, забравши із собою 5-річну доньку, пішла з дому, маючи намір вийти разом із дитиною на залізничну колію під час руху потяга. Однак вчинити такий намір їй перешкодили працівники поліції", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що на даний час дитина перебуває у родичів. Місцева прокуратура ініціювала питання про відібрання малолітньої дитини у зв’язку із загрозою життю та здоров’ю. Цим питанням займатиметься служба у справах дітей Романівської районної адміністрації.

У прокуратурі також повідомили, що поліцейські за даним фактом провели поверхову перевірку, без з’ясування усіх обставин справи, а відомості про вказане кримінальне правопорушення протягом 24 годин в ЄРДР не було внесено.

"Новоград-Волинською місцевою прокуратурою 24 червня внесено до ЄРДР відомості про замах на вчинення вбивства малолітньої дитини, за ч. 3 ст. 15, п.2 ч. 2 ст. 115 КК України", - пронформували у прокуратурі, додавши, що слідством встановлюються причини та обставини скоєння злочину.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення