На Житомирщині міжнародний автобус протаранив автовоз і загорівся: 11 потерпілих, є загиблий (фото)

На Житомирщині вночі сталася ДТП за участі автобуса та автовоза, у результаті якої одна людина загинула та 11 травмовані. Як повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області, автоаварія сталася поблизу с. Стрибожа, на 177 км автодороги Київ - Чоп у Пулинській територіальній громаді.

Попередньо встановлено, що водій автобуса "Neoplan", 30-річний житель Миколаївської області, який здійснював рейс з Польщі до Маріуполя, допустив зіткнення з автовозом під керуванням 40-річного жителя Запоріжжя.

"Після ДТП виникло загоряння автобуса. У ньому знаходились 25 пасажирів, усі українці. Унаслідок події загинув другий водій "Neoplan" (який відпочивав) та наразі відомо про 11 пасажирів, яким знадобилась медична допомога. Повні анкетні дані загиблого і травмованих встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Телефонне повідомлення про те, що поблизу с. Стрибожа сталась дорожньо-транспортна пригода та горить автобус, надійшло до поліції близько 04:18.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з'ясування усіх обставин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення