Наймасованіша атака на Київ шахедами за весь час війни: нові подробиці та відео руйнувань

Сьогодні була наймасованіша атака російськими дронами-камікадзе на столицю за весь час війни. Усього цієї ночі по Україні випустили майже 60 БПЛА, над Києвом збили 36 із них. Усі ворожі дрони були збиті силами ППО. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"За попередньою інформацією, це були іранські баражуючі боєприпаси "Shahed", які атакували столицю з різних напрямків", - повідомила Київська міська військова адміністрація.

Пошкоджені будівлі і дороги

Уламки кількох дронів пошкодили деякі соціальни об’єкти та житловий багатоповерховий будинок у Святошинському районі. Пошкоджено також автомобілі. Чималі руйнування у Солом’янському районі: там виникла пожежа через пошкодження газової труби високого тиску.

"У Святошинському районі столиці через падіння уламків пошкоджено 7 авто і ще 1 авто горіло. Зафіксовано падіння уламків на житловий будинок, пошкоджені вікна, фасади. Є падіння уламків на проїжджу частину. Травмовано 5 осіб, їм надана медична допомога. У Солом’янському районі пошкоджено резервуар (5т) з витоком дизельного палива ( без загоряння). На стоянці пошкоджено 15 вантажних та 5 легкових авто. Також було пошкоджено газову трубу високого тиску з послідуючим горінням газового факелу, газ перекрито, пожежу ліквідовано", - повідомили у КМВА.

Такий вигляд має багатоповерхівка у Києві після влучання уламків ворожого дрону.

Так зсередини виглядає квартира, куди влучили уламки дрону.

Постраждалі люди

Поранені п’ятеро людей у двох районах міста, повідомив Кличко. Троє з них - у багатоповерхівці. Двох постраждалих госпіталізували, одного з них прооперували. Лікарі кажуть, що загрози життю немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення