Наймолодшій з дівчат 10 років: покидьок на Чернігівщині створював дитячу порнографію за участю дітей з неблагополучних родин (фото)

На Чернігівщині затримали педофіла, який заробляв на дитячій поронографії.

Як повідомляє місцева поліція, 56-річний чоловік познайомився з неповнолітньою дівчинкою. Потім подарував дитині мобільний телефон та з часом спонукав її та її подруг до створення інтимних фото та відеозаписів. Всі діти – з родин, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Зазначається, що під час проведення санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили вдома у підозрюваного комп’ютерну техніку, вісім мобільних телефонів та флеш-накопичувачі, на яких зберігались фото- та відеофайли з ознаками дитячої порнографії. Тепер зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на Київщині педофіл познущався з малечі поки мати ходила за цигарками. Там 28-річна жінка разом із двома дітьми біля магазину познайомилася з чоловіком, з яким вживала спиртне. Потім горе-матір запросила випадкового знайомого в гості. Залишивши чоловіка вдома з дітьми, жіночка повернулася до магазину за сигаретами. У цей час педофіл затягнув дітей у насадження кукурудзи під приводом, що ніби вони йдуть до водойми купатись. Там неприроднім шляхом він намагався зґвалтувати дівчинку, а хлопчику, який це все бачив, затуляв рот, щоб той не кричав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення