Напад у харківському ліфті: зек із ножем вдарив чоловіка в обличчя, вихопив рюкзак з грошима і втік (фото)

У Харкові раніше судимого чоловіка підозрюють в нападі і пограбуванні іншого чоловіка. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Зазначається, що ще 13 вересня в поліцію звернувся 64-річний житель будинку по вулиці Ньютона. Чоловік розповів, що з ним в ліфт зайшов невідомий і, погрожуючи ножем, відібрав рюкзак з документами, 30 тисяч гривень і банківські картки. 44-річного нападника швидко знайшли. Він розповів, що заздалегідь злочин не планував - побачив, як потерпілий заходить в під'їзд, і вирішив його пограбувати. Як тільки двері ліфта закрилися, чоловік дістав ніж і почав вимагати гроші. Після відмови нападник вдарив заявника в обличчя, вихопив рюкзак і втік.

28 вересня будинку у нападника слідчі із залученням співробітників управління "Корд" ГУНП в Харківській області провели обшуки. У чоловіка вилучили речові докази, а також банки з подрібненою травою і напівсуху траву.

Нападнику повідомили про підозру за частиною 1 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення