Напади на будинки та обман на обміні валют: жителі Києва та області стають жертвами банд

За останні кілька днів у столиці та Київській області правоохоронці розкрили низку резонансних злочинів. У Печерському районі затримали двох аферистів, які на Хрещатику обдурили киянку під час обміну валюти.

"Жінка вирішила обміняти 400 доларів в обмінному пункті на Хрещатику. Двоє чоловіків, які стояли поруч, запропонували їй це зробити за більш вигідним курсом, і вона погодилася. Поки один із чоловіків рахував гроші, інший відволікав клієнтку розмовами. Після того як вони пішли, жінка виявила, що їй дали всього 2 тисячі гривень замість десяти тисяч", - розповіли в ГУ НП Києва.

Зловмисників незабаром вдалося затримати: обидва – 44-річні місцеві жителі, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися. Покарання за шахрайство їм загрожує досить щадне: від 850 грн штрафу до трьох років в'язниці.

На Київщині тим часом знешкодили бульш небезпечну банду. Четверо чоловіків промишляли розбійними нападами на приватні елітні будинки і відбирали у людей цінні речі і гроші. За даними ГУ НП Київської області, під час одного з нальотів у селі Воропаєв вони зв'язали сім'ю, погрожували праскою і прострелили ногу одному господареві. Під час обшуків у зловмисників виявили зброю, гранати, засоби спецзв'язку і конспірації, награбоване майно. Підозрюваним загрожує до 15 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення