Напав у під’їзді і почав штрикати ножем: з’явились подробиці вбивства жінки у багатоповерхівці Харкова

У харківській багатоповерхівці чоловік з ножем напав на жінку у під’їзді будинку. Від отриманих численних колото-різаних поранень 52-річна потерпіла померла у лікарні. Подія сталася 10 березня о 21:00 у будинку по вулиці Гвардійців-Широнінців, повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"До скоєння злочину причетний 28-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося, кривдник був знайомий з потерпілою. Того дня він підстеріг жінку у під’їзді будинку за місцем її проживання, щоб вирішити конфліктне питання. Під час розмови між ними виникла сварка, в ході якої зловмисник декілька разів вдарив знайому ножем, після чого схопив її гаманець та зник з місця події", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим ХРУП №2 відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення