Напився і побив людину насмерть: в Росії заарештований син члена партії Путіна

 СЕГОДНЯ

У російському Красноярську, де раніше в цьому році прогримів вибух в житловому будинку, затримали двох чоловіків, які побили до смерті свого приятеля.

"За попередньою версією слідства, 15 вересня в нічний час 24-річний і 29-річний приятелі після словесного конфлікту, що виник у ході телефонної розмови з їх 31-річним знайомим, приїхали за місцем його проживання, де на сходовому майданчику і в квартирі завдали множинних та тілесних ушкоджень", – повідомили в Слідчому комітеті Росії.

Після інциденту жертву доправили до лікарні, де у нього виявили перелом черепа. Чоловік впав у кому і, не приходячи до тями, через 23 дні, помер. Після загибелі жертви 10 жовтня була порушена кримінальна справа за статтею "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що призвело з необережності смерть потерпілого".

ЗМІ назвали ім'я потерпілого. Ним виявився 31-річний спортсмен-біатлоніст Дмитро Сісігін, а його вбивцями – 24-річний Сергій Шмельов і 29-річний Андрій Шилов. Процес побиття вони знімали на відео – на знятих кадрах молоді люди відверто зізнаються у скоєному.

Як з'ясувалося, батько одного з убивць – голова районної Ради депутатів в Красноярському краї і член партії "Єдина Росія" Іван Шилов. Раніше Андрій Шилов був судимий за грабіж, але після останнього затримання він заявив, що був п'яний не пам'ятає обставин того, що сталося.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення