Наркоман за кермом розчавив 3-річну дитину, жінку та таксиста: правоохоронці скерували до суду справу щодо моторошної ДТП у Харкові (фото, відео)

Четверо травмованих та троє загиблих, через яких трирічна дитинка. Так закінчилася поїздка 41-річного наркомана 25 листопада у Харкові.

Правоохоронці закінчили досудове розслідування щодо жахливої смертельної ДТП.

Зазначається, що аварія за участю п’ятьох транспортних засобів сталася 25 листопада близько 17:30 в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе. Водій «MAN» з напівпричепом виїхав на перехрестя на забороняючий сигнал світлофора та спровокував ДТП.

Багатотонка перекинулась на легковик після зіткнення з кількома машинами, у таксі окрім водія їхали бабуся з маленькою онукою.

Лише за дві години після ДТП рятувальникам вдалось дістатись до автівки з людьми. На жаль, дива не сталось: і водій, і його пасажири загинули під вагою багатотонного напівпричепа.

Жертв цієї аварії могло би бути більше, якби водій маршрутки в той момент виїхав на перехрестя. Пасажир автобуса вчасно закричав водію: "Стій!".

Як виявилось, 41-річний водій MAN знаходився у стані наркотичного сп’яніння під дією канабіноідів та опіатів. Неадекватний водій перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора. Максимальне покарання, яке світить убивці, 12 років ув’язнення.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення