Народили шістнадцяту дитину: на Львівщині багатодітні батьки вчать дітей любити один одного та висловлювати свою думку (фото)

 УНИАН

На Львівщині 42-річа жінка у грудні народила шістнадцяту дитину і дуже щаслива.

Галина Ціцей розповіла, що вони з чоловіком самі з багатодітних родин.

Жінка також повідомила, що з чоловіком вирішили "приймати всіх діток, яких дасть Бог".

За словами матері, всі діти навчаються, тому практично цілий день у школі, потім роблять уроки, йдуть у музичну школу, на гуртки. Якихось обов’язків, закріплених за кожним, немає. Але коли є вільний час, дівчатка допомагають по кухні, з одягом. Хлопчики прибирають в хаті, коли тепло – на подвір’ї.

Багатодітний батько працює приватним підприємцем. У родини є будинок на 6 кімнат.

"У нас в сім’ї діють залізні правила. Наприклад, не можна обзиватися. А якщо вже так сталося, значить, один в одного обов’язково мають попросити пробачення. Ми вчимо, щоб старші дітки поступалися меншим. Наприклад, буває, діти чубляться за якийсь дріб’язок, за якусь іграшку... Вчимо їх, щоб любили одне одного, не ображали. Але водночас намагаємося зробити так, щоб діти не приховували нічого від нас, навіть як щось недобре зробили. Має бути порозуміння в родині, довіра", - розкрила Галина секрет щасливих відносин у родині.

На питання про що мріють багатодітні батьки, Галина розповіла, що хочуть, аби діти вміли дати собі раду в житті, вміли висловити свою думку, щоб стали тим, ким хочуть.

"Ми, звичайно, можемо їм щось підказати, порадити, але це має бути їхнє рішення, щоб вчилися думати. Ну, і щоб, звичайно, були здорові", - підсумувала матір-героїня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення