Нацгвардія прорвала оборону у Нових Санжарах (фото, відео)

У Нових Санжарах Полтавської області загострилася ситуація у зв'язку з очікуваним прибуттям туди евакуйованих з Китаю українців. Так, тут заблокували міст через річку, щоб не пропустити транспорт.

Про ситуацію в Facebook написала журналіст Ірина Земляна. За її словами, Нацгвардії вдалося прорвати оборону активістів в одному місці, але ті відступили в район моста.

"Я трохи переживаю за той міст, тому що він в аварійному стані і щоб він не впав ... Автобусне сполучення скасовано. Мама працює директором школи в сусідньому селі, в 6 ранку змогла виїхати з Нових Санжар, але як буде повертатися не знаю, тому що все перекрито. На роботу в нафтовидобувну компанію не можуть звести працівників, тому що дороги заблоковані", - пише вона.

З іншого боку місцеве видання Полтавщина повідомляє, що інформація про те, що евакуйованих з Китаю людей можуть розмістити у медичному центрі МВС «Нові Санжари» з’явилася вчора ввечері. Проте офіційні органи влади цю інформацію не підтверджували до самого ранку.

«Мовчанка» з боку влади викликала занепокоєння у місцевих жителів, і без того наляканих сюжетами про китайський «коронавірус».

За інформацією голови Новосанжарської райради Геннадія Супруна влада залучила до розблокування доріг 3500 правоохоронців.

Також у соцмережах повідомляють про те, що від аеропорту проїхало штук 15 автобусів у супроводі поліції і медиків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення