Не хотів вертатись на війну в Україні: у Москві з 10 поверху під час відпустки викинувся 25-річний "могілізований" (фото)

У Москві мобілізований росіянин наклав на себе руки в останній день відпустки перед повторною відправкою на загарбницьку війну проти українців. Про випадок розповідають місцеві телеграм-канали.

25-річного Міхаіла із Царицина мобілізували у жовтні 2022 року, молодик відправився окупантом на українські землі. У січні військового відправили у невелику відпустку. Міхаіл поїхав додому до 43-річної матері. Наталья працює прибиральницею в одній із установ, які відносяться до структури МЗС РФ. Відпустку син проводив удома, а коли до повернення на службу залишався один день, вирішив попрощатись з життям.

Жінка розповіла, що на її очах син викинувся із вікна їхньої квартири на 10 поверсі. Згорьована матір викликала поліцію та швидку, але врятувати хлопця не вдалося. Виявилося, що Міхаіл не хотів воювати, але відпустка закінчувалася, і через день він мав повернутися на місце дислокації. За словами матері, з цієї причини син сильно пиячив та скаржився на панічні атаки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення