Не хотів віддавати доньку: на Тернопільщині чоловік вбив дружину та наклав на себе руки (фото)

У Теребовлі Тернопільської області в ніч на 19 червня чоловік вбив свою молоду дружину, а потім наклав на себе руки.

Як повідомляє місцева поліція, на тілі жінки були наявні ознаки насильницької смерті. Обстеживши територію господарства, поліцейські виявили на присадибній ділянці мертвим 39-річного чоловіка загиблої.

За попередніми даними, він вчинив самогубство, підірвавши себе вибуховим пристроєм.

За наявною інформацією, подружжя знаходилося в процесі розлучення. Незадовго до події чоловік зателефонував до своєї сестри та попросив прийти до нього додому і забрати його малолітню доньку.

Наразі на місці продовжують працювати поліцейські місцевого відділу поліції, працівники Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, співробітники слідчого управління, експерти та кінологи. Причини й обставини події встановлюються.

Відомості за обома фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє Обозреватель з посиланням на знайомих родини, дружина нібито збиралася забрати дочку в Німеччину, де вона працювала вже кілька років. Але Роман довго не давав згоди і не підписував документи.

"Аня прилетіла з Німеччини, а Роман повернувся з Польщі. Рома замовив столик в ресторані, щоб відзначити день народження дочки, їй виповнювалося 3 рочки», - розповіла співрозмовниця.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення