"Не плачте, пів України взагалі автівки не має": у Луцьку копи протаранили новенький кросовер, момент потрапив на відео

У Луцьку сталася жорстка дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля поліцейських. Службовий автомобіль патрульної поліції Isuzu вночі 24 грудня протаранив новенький кросовер Renault Kadjar.

Момент аварії, де патрульні в’їхали у припаркований автомобіль, зафіксували камери відеонагляду, пише місцеве видання "Конкурент". Автомобіль луцьких патрульних, не гальмуючи, влетів у припаркований поблизу готелю "Україна" Renault. Сила удару була настільки велика, що автівку розвернуло і вона врізалась у стовп.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди ніхто, крім автомобілів, не постраждав. Автомобілі отримали значні механічні ушкодження.

Власниця припаркованого автомобіля, в який врізалися патрульні, розповіла, що кросовер придбала нещодавно.

"Авто від удару змістило орієнтовно на 5 метрів, розвернуло і вдарило у стовп. Удар був дуже сильним. Велике щастя, що автівку зупинив стовп і вона не вилетіла на проїжджу частину і не призвела до більшої біди. З нової машини, яку я нещодавно тільки купила, нічого не залишилось, розірвало навіть колесо. Мене ще здивувало ставлення поліції, яка на мої сльози говорила, що пів України взагалі автівки не має і щоб я винила погодні умови", - розповіла Оксана "Волинським новинам".
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення