Не плануємо зводити рахунки з життям: вдова загиблого мера Кривого Розу зробила заяву (відео)

Вдова мера Кривого Рогу Костянтина Павлова Олена, яка втратила трьох членів сім'ї за три місяці, записала емоційне відеозвернення.

Його опублікували на каналі інформагентства "Кривбас On-line". Так, Олена Павлова заявила, що ні вона, ні її син не мають наміру зводити рахунки з життям і дотримуються всіх заходів безпеки, щоб не допустити нещасних випадків. У відсутності подібних намірів у друзів та родичів вона також впевнена.

"У нашій сім'ї за останні три місяці — три смерті. Усі — молоді чоловіки від 44 до 50 років. Після третьої смерті за три місяці я хочу заявити, що ані у мене, ані у нашого із загиблим чоловіком сина Юри немає смертельних хвороб. Ми не вживаємо алкоголь, не збираємося кінчати життя самогубством... У нас новий газовий котел, нова електропроводка будинку, в хорошому стані, і в машині справні гальма, і їздимо ми теж дуже акуратно... Я ще раз повторюю: життя самогубством ані я, ані мій син, ані наші друзі та родичі кінчати не збираємося", — звернулася Олена.

Нагадаємо, що мера Кривого Рогу знайшли мертвим з вогнепальним пораненням. Згодом за офіційною версією отруївся алкоголем його рідний брат, а нещодавно знайшли у зашморзі двоюрідного брата загиблого Костянтина Павлова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення