"Не відключайся, рухай ручкою": після авіаобстрілу з-під завалів багатоповерхівки у Бахмуті дістали важко поранену 9-річну дитину (відео)

Російські війська у вівторок вдарили по житловому будинку, інфраструктурі та закладу освіти Бахмута. Унаслідок ракетного удару в багатоповерхівці зайнялася пожежа. На даний час встановлюється точна кількість потерпілих, відомо про важкопоранену дитину. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області.

"Найбільших руйнувань від ракетного удару зазнав багатоповерховий будинок: конструкція зруйнована з п’ятого по перший поверх. Рятувальники дістали з-під завалів поранену дитину та тіло чоловіка. Точна кількість жертв наразі встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці показали кадри порятунку дитини, яку витягли з-під обвалів багатоповерхівки.

У поліції наголосили, що на місці продовжують працювати поліцейські, рятувальники та медики. Усі служби порятунку роблять все можливе, аби найскоріше розібрати завали та врятувати людей.

Мирних мешканців Донеччини закликають евакуюватися до більш безпечної території.

"Вкотре звертаюся до кожного, хто досі легковажить небезпекою: евакуюйтеся! Росіяни прийшли на нашу землю нищити й вбивати. Для цивільних зараз головне - зберегти своє життя. А військові зроблять свою справу - виженуть з нашої землі рашистів", - наголосив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення