Не встигли розповісти про контрацепцію: на Чернігівщині 12-річна дівчинка завагітніла від підлітка (відео)

На Чернігівщині 12-річна дівчинка та її 17-річний товариш чекають дитину. Запевняють, що дитина бажана і пара планує виховувати її разом. Майбутня матір вже на 6-му місяці вагітності.

Як повідомляє "Суспільне", батьки вагітної дівчинки знали про стосунки доньки зі старшим хлопцем, але коли спробували зупинити її, закохана дитина пригрозила самогубством. Хлопець розповів у свою чергу, що хотів стати батьком у 20 років, а вийшло – у 18.

За Законом, за стосунки з 12-річною дівчинкою молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років в'язниці. Але молоді люди планують одружитися.

Головний лікар Чернігівського пологового будинку Василь Гусак у свою чергу розповів, що підліткові пологи тут не рідкість. Торік тут народжувала 13-річна дівчина. Породіль віком від 14 до 17 років було 19. Цьогоріч народили 12 неповнолітніх дівчат.

У коментарях користувачі пишуть, що дівчинці батьки, ймовірно, просто не встигли пояснити, що у цьому світі існують засоби контрацепції через те, що їй тільки 12 років, а ось чому нібито дорослий молодик про це не подумав - невідомо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення