"Нехай ці пі****си знають, що власний народ їх ненавидить": у Росії спалили військкомат, щоб призовників не відправили на війну в Україну (відео)

У місті Луховиці Московської області чоловік підпалив будівлю військкомату задля того, щоб знищити особисті справи призовників. Відео події з'явилося у соцмережах.

Автор відео заявив, що нібито пофарбував ворота військкомату у кольори прапора України і написав: "Я не піду вбивати братів!"

"Метою було знищити архів із особистими справами призовників, він розташований у цій частині. Це має стати на заваді мобілізації в окрузі. Сподіваюся, що не побачу своїх однокласників у полоні чи списках загиблих. Вважаю, що це треба поширити. Українці знатимуть, що у Росії за них б'ються, не всі бояться і не всім байдуже. Наші протестувальники повинні надихнутись і діяти рішучіше. І це має ще сильніше зламати дух російської армії та уряду. Нехай ці підараси знають, що власний народ їх ненавидить і їх гаситиме. У них незабаром земля почне горіти під ногами, пекло чекає і вдома", - йдеться у дописі до відео.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення