Неуважно читала: жінка "замовила" ексчоловіка на фейковому сайті для пошуку "кілерів" і потрапила до в'язниці у США

У США жінка хотіла найняти вбивцю через сайт, який виявився фейком, інформацію про неї передали поліції.

52-річна Венді Вейн із Мічигану хотіла вбити свого колишнього чоловіка. Для цього вона знайшла “кілера” на сайті.

За вбивство екскоханого жіночка була готова заплатити 5 тисяч доларів.

Однак згодом з'ясувалося, що сайт був створений, щоб розповідати людям про кібербезпеку. І навіть внизу на сайті є посилання, яке скеровує користувачів до Центру скарг ФБР на злочини в інтернеті.

Проте деякі люди вірять, що можуть найняти вбивцю через інтернет-ресурс. Вони просто неуважно читають. Власник сайту каже, що отримав понад 400 листів від осіб, які хотіли знайти кілера або бажали налякати друзів.

Чоловік передає поліції інформацію не про всіх “замовників”. Чоловік не повідомляє правоохоронців про людей, які передумали. Але якщо замовники продовжують наполягати на вбивстві, тоді їхні дані передаються правоохоронцям.

Жінка не відмовилася від намірів убити свого колишнього чоловіка. Вона зустрілася з військовим, який відрекомендувався кілером. Жінка передала “вбивці” домашню та робочу адреси колишнього та його графік роботи. Також вона дала 200 доларів на транспортні витрати. Її затримали, а в листопаді 2021 року вона визнала свою провину. Вирок у справі мають оголосити у січні 2022 року, жінці загрожує до 9 років в’язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення