Нічна пожежа у багатоповерхівці Дніпра вщент знищила квартиру, з верхніх поверхів евакуювали людей (відео)

У Дніпрі сьогодні опівночі сталась потужна пожежа у багатоповерхівці, що на вулиці Данила Галицького. Надзвичайники вивели на свіже повітря 8 мешканців, з них одну дитину. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Про це повідомили у обласному управлінні ДСНС.

"По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що вогнем охоплена житлова квартира, яка розташована на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Внаслідок пожежі відбулось сильне задимлення сходової клітини, що спричинило перешкоду для вільного пересування на свіже повітря громадян з верхніх поверхів", - йдеться у повідомленні.

Коли дим заповнив під’їзд, більшість людей спали і навіть не здогадувалось про небезпеку. Це ускладнювало пошуки мешканців. Загалом рятувальники вивели на свіже повітря з задимлених приміщень верхніх поверхів вісім мешканців - семеро дорослих і одну дитину.

Врятувати квартиру, що горіла, не вдалось. Загальна площа пожежі склала 45 кв. м., усередині вигоріло все: речі домашнього вжитку, меблі та техніка.

Пожежу локалізовано о 00:44 та ліквідовано о 01:02. До гасіння пожежі залучено 13 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення