Нічний крем для обличчя: чому це важливо так само, як і якісний сон вночі

Під час нічного сну організм людини має здатність відновлюватись. Якісний сон вночі заряджає нас енергією і робить красивішими. З віком біологічний годинник людини стає менш точним. Тому варто приділяти увагу циркадним ритмам та не порушувати їх, аби не зношувати організм та старіти якомога пізніше.

Але це лише внутрішня допомога для організму, і живучи у сучасності гріх не скористатися зовнішньою допомогою.

На ринку представлено достатньо варіантів догляду для шкіри будь-якого типу: гелі для обличчя, креми, сироватки, флюїди, бальзами, олії, маски. Нічний крем для обличчя – не менш важливий догляд, ніж денний.

Приміром, тонкі колагенові волокна руйнуються під час неспання, але поповнюються під час нічного сну. Саме колаген забезпечує структуру тіла, відповідає за цілісність, еластичність і міцність сполучної тканини організму. Саме вночі процес регенерації в клітинах відбувається найактивніше. При нічному догляді шкіра глибоко живиться, заспокоюється, відновлюються, в тому числі за рахунок збагачення вологою.

Справжня леді дбає про себе зсередини та зовні, використовуючи безліч засобів зі зволожуючою дією, регенеруючою, живлячою, антивіковою, детокс ефектом.

У інтернет-магазині Ів Роше www.yves-rocher.ua є різні засоби для догляду за шкірою вночі – є варіанти для кожного типу шкіри, вікової категорії та бажаного ефекту: відновлення, розгладження зморшок і пружність шкіри, тонус і ліфтинг-ефект. Косметика цього французького бренду відома тим, що містить активні інгредієнти рослинного походження, то ж можна не переживати, що до організму проникає агресивна хімія та синтетика. Засоби для догляду за шкірою Yves Rocher виготовляються без мінеральних масел, силікону, барвників.

Перед нанесенням нічного крему варто обов’язково використовувати тонік для обличчя. Його головне призначення – вирівнювати pH шкіри, пом'якшувати і зволожувати її після вмивання. Але найголовніше – тонік готує шкіру до сприйняття крему або сироватки, збільшуючи ефективність догляду. Це як своєрідний провідник, який допомагає активним інгредієнтам крему глибше проникати в шкіру, забезпечуючи більш якісний результат.

Останнім часом з’явився новий тренд у догляді за шкірою: косметологи розробили сироватку, як урадять використовувати під крем. Вона проникає в глибші шари завдяки водянистому складу. Але проблема в тому, що активні речовини швидко випаруються зі шкіри, якщо не нанести зверху крем. Якщо крем не використовувати – вау-ефект від сироватки зникне за 5-10 хвилин, а за відчуттям шкіра буде наче стягнута.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення