Нові подробиці обстрілу Миколаєва: знищено лікарню і склад з медпрепаратами (відео пожежі і наслідки "прильотів")

Російські військові уночі обстріляли в Миколаєві приватні будинки, медичний диспансер та гуманітарний склад. Унаслідок ворожого обстрілу троє людей отримали поранення. Про це у своєму Telegram повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Уночі, 1 серпня, після 01:00 Миколаїв вкотре зазнав масованих обстрілів. Наразі відомо про ураження приватних будинків та подвір’їв, внаслідок чого поранення отримали троє людей", - повідомив Кім.

Унаслідок обстрілу виникла пожежа на території медичного диспансеру. Згорів гуманітарний склад з медичними препаратами та продовольством. Без жертв.

Також розбито травмпункт однієї з лікарень, пошкоджено чотири будівлі, медичний автотранспорт, вибито вікна. Попередньо без жертв.

За словами мера міста Олександра Сєнкевича, будівля травмпункту частково зруйнована, від ударної хвилі та уламків вікна вилетіли і в сусідніх лікувальних відділеннях. Персонал та пацієнти не постраждали.

"Цей травмпункт ми відкрити наприкінці 2019 року. Його зводили з нуля. Фактично, це була перша будівля лікувального закладу, побудована за останні 20 років у Миколаєві. І це був один із найсучасніших травмпунктів України", - розповів Сєнкевич.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення