Новий рік і Різдво 2020: у Києві ввели суворі заборони на свята

Київська міська адміністрація заборонила використовувати феєрверки, салюти та інші піротехнічні засоби в період святкування Нового року 2020 в Києві. Крім заборони на феєрверки буде також строго заборонено продаж міцних алкогольних напоїв в громадських місцях. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Киянам і гостям столиці нагадали, що через ситуацію на Донбасі в даний час немає можливості святкувати Новий рік 2020 "по повній". Що стосується заборони на алкоголь, то в КМДА наголосили, що Новий рік і Різдво — це, в першу чергу, розваги для дітей, сувеніри, різні активності, а "не привід для розпивання міцного алкоголю на вулицях".

Також в КМДА повідомили про обмеження руху транспорту в Києві на період новорічних свят. З 14 грудня 2019 до 12 січня 2020 року розваги будуть проходити на Софійській площі, Володимирському проїзді (від Михайлівської площі до перетину з вулицею Тарасової), проїжджої частини Володимирського проїзду навпроти будинку № 5 та на Контрактовій площі.

У зв’язку з цим, з 25 листопада рух обмежать уздовж Володимирського проїзду правої смуги в напрямку руху до Михайлівської площі і вздовж Володимирського проїзду від вулиці Малої Житомирської до Михайлівської площі. Обмеження діятимуть до 26 січня 2020 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення