Ножем різав серце та легені: вбивця 19-річної красуні у Львові симулює психічні розлади аби уникнути покарання (фото, відео)

20-річний Нестор Литвинчук, який вбив 19-річну студентку Дар'ю Косенок, симулює ознаки психічної хвороби. Такий висновок зробила незалежна психіатрічна експертиза, яку ініціювали батьки вбитої дівчини.

Як повідомляє Zaxid.net, експерти з Києва з'ясували, що Литвинчук на момент скоєння злочину не мав ознак психічної хвороби. Нині він також не потребує примусового лікування, сказано у матеріалі.

"У теперішній час у Литвинчука Н.О. виявлено ознаки симуляції. За своїм психічним станом Литвинчук може усвідомлювати свої дії та керувати ними", – йдеться у висновку.

Відомо, що раніше молодика визнали неосудним.

Нагадаємо, що тіло дівчини із 9 ножовими пораненнями у груди знайшла власниця оселі. Те, що у дівчини вже два роки тривав бурхливий роман із хлопцем, з яким вона познайомилася в інтернеті, ніхто й гадки не мав. Підозрюваного у вбивстві 19-річного програміста затримали у одному з хостелів на Львівщині. Він зізнався у скоєному та розповів, що різав дівчину кухонним ножем. Мотив вбивства - ревнощі та побутові сварки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення