Окупанти випустили за раз по Нікополю 53 ракети з "Градів": уламки боєприпасів позалітали до квартир, багато боєприпасів не здетонували, є жертви (фото)

Російські військові після 4-ї години ранку вдарили по Нікополю з "Градів". По мирних житлових кварталах випустили 53 ракети. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Щойно у Нікополі рятувальники дістали з-під завалів будинку тіла двох загиблих через ворожий обстріл.

Загалом у місті від ударів пошкоджені 12 п’ятиповерхових житлових будинків, будівля школи та ПТУ. У будівлях зруйновані дахи, стіни, вибиті вікна. Уламки боєприпасів позалітали до квартир людей, повідомили у ДСНС.

"Через обстріл поранена жінка. Вона у лікарні. Під руїнами будинків є люди. Рятувальники розбирають завали, шукають людей. Працює 40 фахівців та 8 одиниць техніки. По місту лежать боєприпаси, які не здетонували. Чіпати їх категорично заборонено", - наголосили у ДСНС.

За словами Резніченка, стан жінки медики оцінюють як середній.

Як уточнив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, російські військові били по об’єкту інфраструктури в місті з РСЗВ, проте частина залпу упала на житлові будинки поруч. Наслідки руйнувань – на фото.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення