Онук ексміністра МВС вже скоював п’яне ДТП: нові подробиці про смертельну автотрощу в Києві (фото, відео)

25-річний водій, який скоїв смертельну аварію на бульварі Лесі Українки у Києві, вже потрапляв у п’яне ДТП. Тоді суд не позбавив його водійських прав. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"20 квітня 2020 року цей же Павло Б. був затриманий патрульними у Вінницькій області за водіння в нетверезому стані. Патрульні зробили свою справу. А ось суд - ні. Суддя Вінницького міського суду Ковбаса Юрій Петрович не знайшов за три місяці часу розглянути адміністративний протокол, оштрафувати Павла Б. на 10 200 гривень і позбавити його прав на рік", - написав заступник голови МВС.

Як повідомляє "Телеграф", автомобіль на великій швидкості "розсікав" у напрямку до Бессарабки. На спуску водій не зміг впоратися з керуванням, злетів з дороги, зачепився об бордюр і почав таранити все на своєму шляху: дерево, лавочку, був пошкоджений рекламний щит, що знаходився далеко від місця ДТП. Врешті-решт авто перекинулося, влетіло і "обійняло" опору світлофора. Infinity фактично розлетілася на друзки, а саме авто зім’яло наче папір.

Унаслідок ДТП на місці події загинула 18-річна Олександра, пасажирка іномарки. Травми отримав і водій. Їх обох затисло між сидіннями та панеллю приладів, рятувальники вирізали їх із авто. 19-річна Марія, також пасажирка авто, отримала травми і була госпіталізована.

Зараз водій знаходиться у лікарняному закладі під охороною поліції. Водій був за кермом у нетверезому стані. Перед аварією він не виконав вимогу поліції про зупинку і почав тікати.

ЗМІ повідомили про те, що за кермом Infinity був онук колишнього міністра МВС. Проте Геращенко ані підтвердив цю інформацію, ані спростував: "Я не знаю і не збираюся перевіряти, чи є Павло Б. родичем колишнього міністра МВС Миколи Білоконя".

Наслідки карколомної аварії на бульварі Лесі Українки

Нетверезого винуватця ДТП затримали за статтею 208. Водія взято під варту без можливості внесення застави строком на 60 діб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення