Осиротіли двоє дітей: на Житомирщині знайшли тіло вагітної жінки, яка потонула разом з чоловіком (відео)

Сьогодні на Житомирщині завершилися пошуки подружжя, яке загинуло на сільській водоймі. Водолази знайшли у водоймі тіло вагітної 26-річної жінки, яка зникла разом з чоловіком. Її 31-річного чоловіка дістали зі ставу напередодні. Про це повідомили у обласному управлінні ДСНС України.

Тіла зниклого подружжя шукали кілька днів. Молоді батьки ще 4 грудня знехтували безпекою і пішли рибалити, коли водойму почало сковувати кригою. Тим часом вдома на батьків чекали діти: семирічна дочка з молодшим чотирирічним братом. Сама ж жінка була вагітною - подружжя чекало на третю дитину, яка мала народитись за місяць.

"Сьогодні до прибуття водолазів на місці події працювало 4 човни з рятувальниками та місцевими жителями. На одному з них близько 12:20 пожежному рятувальнику вдалося зачепити на риболовний гачок верхній одяг загиблої. Водолази обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби допомогли підняти виявлене тіло жінки на поверхню та доправити до берега", - йдеться в повідомленні.

У поліції Житомирської області повідомили, що 10 грудня вдалося знайти та витягти з води тіло 31-річного чоловіка.

"Нині у рамках кримінального провадження призначені судово-медичні експертизи для визначення причин смерті загиблих. Попередньою причиною смерті обох є утоплення у воді", - кажуть у поліції.

Нагадаємо, що діти подружжя дві доби діти просиділи зачиненими в будинку. 7-річна дівчинка, не дочекавшись тата й маму, вийняла шибку у вікні і вони разом з 4-річним братиком вибрались на вулицю. Близько 12 години дня вони разом дійшли до школи, і дівчинка повідомила вчительці про зникнення батьків. Лише тоді їх почали шукати. Аж наступного ранку посередині водойми знайшли затонулий човен, частково вкритий льодом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення