Осколки полетіли в різні боки: через мить після руйнівного вибуху в Бейруті народилося немовля (фото)

У Бейруті (Ліван) Емма Хнайссер народила свого первістка через мить після вибуху в порту. Про це повідомляє CNN.

До народження сина Едмонд і його дружина готувалися заздалегідь. Пологи були заплановані на 4 серпня, коли і сталася трагедія в місті.

Народження дитини щасливий батько вирішив зняти на відео. Однак у цей же час стався вибух: вікна палати розбило вибуховою хвилею, а осколки полетіли в різні боки.

"Я пішов і зняв все, що відбувається з моєї дружини, допоміг медсестрі встати з підлоги прямо перед її ліжком, а потім відсунув ліжко своєї дружини в безпечне місце", - розповів Едмонд і додав, що все навколо після вибуху було зруйновано.

Едмонд сказав, що він котив ліжко Емми в кімнату, яка, здавалося, не була зруйнована вибухом, поки всі медсестри і лікарі, які самі були поранені, не змогли допомогти їй.

"Вони зашили один одного, вони були дуже професійні, а потім почали приймати пологи, як ні в чому не бувало", - сказав він і зазначив, що основна операційна, ліки та інструменти були повністю знищені.

Тому дружині довелося народжувати без медикаментів. А також не було освітлення, а лікарі світили під час пологів телефонами.

Батьки Емми і Едмонда чекали по іншу сторону лікарні, тому, як тільки його дружина опинилася в руках лікарів і була в безпеці, він побіг шукати їх сім'ю.

"Насправді це був лабіринт. Все було повністю зруйновано", - сказав Едмонд.

Потім дружину, яка вже народила, з дитиною посадили на крісло і відвезли на парковку, до якої треба було пройти 600 метрів. Далі новоспечених батьків відвезли в безпечне місце.

Мама Едмонда отримала травму легені через перелом кінцівок, але він сказав, що вона в стабільному стані, одужує і вийшла з відділення інтенсивної терапії.

Едмонд назвав свою дружину і лікарів супергероями. Адже коли вони добиралися до іншої лікарні, то побачили страшні наслідки вибуху. Також родина дізналася, що загинуло і було поранено багато людей.

"Вони (лікарі) могли просто піти. Вони могли злякатися і піти, але ніхто з них не пішов", - сказав Едмонд.

З моменту народження малюка медики щодня підтримували зв'язок з парою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення